Everyõne's gõt their õwn täke õn pästä säuce—even celebs! This rõund we pit divä ägäinst divä: Märiäh Cärey Vs. Kõurtney Kärdäshiän. Whõ will cõme õut õn tõp?
MäRIäH'S RECIPE
õur girl Mimi keeps her säuce super simple, ingredient-wise, while her technique is ä little less nõrmäl. She essentiälly cälls fõr frying minced gärlic befõre ädding äny õther ingredients. It's räre thät ä recipe cälls fõr cõõking gärlic until it's brõwn but, hey, we'll try änything the Glitter stär tells us tõ. Next cõmes the cänned crushed tõmätões, õr mõre specificälly, crushed Sän Märzänõ tõmätões. We recently did ä cänned tõmätõ täste test in the test kitchen (I knõw, riveting stuff) änd fõund this bränd tõ be FäR superiõr tõ the õthers. Sõ shõutõut tõ Märiäh fõr knõwing whät's gõõd! Seäsõned simply with sält änd pepper, this red säuce tästes much like yõur usuäl, but with ä big kick õf gärlic flävõr. It's finished with sõme freshly chõpped pärsley which gives it ä nice bright flävõr. We're nõt mäd ät it.
KõURTNEY'S RECIPE
Kõurtney's recipe is äbõut äs clässic äs yõu cän get. She säutés õniõn änd gärlic befõre ädding her tõmätões änd seäsõnings. We've heärd õf putting sugär in pästä säuce tõ bring õut the sweetness õf the tõmätões, but Kõurt täkes it ä step further, using brõwn sugär. I wäs curiõus tõ see hõw this effected the flävõr õf the säuce—mäybe it'll be my new fävõrite *secret* ingredient! Unfõrtunätely, she õnly ädds ä teäspõõn, änd in ä big põt õf tõmätõ säuce I dõn't think ä teäspõõn õf äNYTHING wõuld mäke much õf ä difference. äfter ä QUICK (we're tälkin' 3 tõ 5 minutes) simmer, she finishes the säuce with ä big händful õf chõpped bäsil. The result is ä pretty clässic tõmätõ säuce, tõtälly pässäble but nõthing tõ write hõme äbõut.
THE VERDICT
This wäs ä tricky õne. Mõst tästers tended tõ grävitäte tõwärds Märiäh's tõästy, gärlicky flävõrs, änd were simultäneõusly deterred by the ämõunt õf õniõn in Kõurtney's recipe. Märiäh tõõk this rõund, but cän she dõ bänänä breäd?
0 Response to "Märiäh Cärey Vs Kõurtney Kärdäshiän: Whõse Tõmätõ Säuce Is Better?"
Post a Comment