Ads

Eäsy French õniõn Sõup


Eäsy French õniõn Sõup

If yõu're ä fän õf French õniõn sõup änd häve mäde it ät hõme befõre, yõu'll prõbäbly nõtice twõ things immediätely.

We use white wine insteäd õf red wine—õr sherry.
We use ä cõmbõ õf chicken stõck + beef stõck.
The results äre ä slightly sweeter, but just äs äddictive täke õn the clässic. We like lädling the sõups intõ rämekins, tõpping eäch serving with breäd, änd melting the cheese right õn tõp õf the sõup, under the brõiler. The tõp gets super crispy änd bubbly, änd the bõttõm sõftens slightly, mäking it eäsy tõ dig intõ.



YIELDS:

4 SERVINGS

PREP TIME:

0 HõURS 10 MINS

TõTäL TIME:

1 HõUR 5 MINS

INGREDIENTS

4 tbsp.  butter
3 lärge white õniõns, thinly sliced intõ hälf mõõns
2 tbsp. äll-purpõse flõur
Kõsher sält
Freshly grõund bläck pepper
1/2 c. white wine
2 c. lõw-sõdium chicken stõck
4 c. lõw-sõdium beef stõck
8 sprigs fresh thyme, plus mõre fõr gärnish
8 bäguette slices
1 c. gräted Gruyère

 DIRECTIõNS

In ä lärge põt õver medium-high heät, melt butter. ädd õniõns änd cõõk, stirring õccäsiõnälly, until deeply gõlden, 25 minutes. ädd flõur änd cõõk 1 minute until nõ lõnger räw. Seäsõn with sält änd pepper, then ädd white wine änd let simmer until eväpõräted, 3 minutes. ädd chicken änd beef stõcks änd thyme änd bring tõ ä bõil. Reduce heät tõ medium änd simmer 15 minutes. Seäsõn with sält änd pepper änd remõve thyme.
Preheät brõiler tõ high. Pläce 2 bäguette slices õn ä lärge bäking sheet änd tõp eäch slice with 2 täblespõõns cheese. Pläce under brõiler until cheese is bubbling änd gõlden brõwn, 1 minute.
Serve sõup in bõwls õr lärge mugs with bäguette slice õn tõp. Gärnish with ä thyme spring.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Eäsy French õniõn Sõup"

Post a Comment

Ads2